Poll

Care dintre urmatoarele piese Therion XXL va place cel mai mult?

Land Of Canaan
Clavicula Nox
Via Nocturna
Adulruna Rediviva

Author Topic: Chestionar: piese Therion XXL  (Read 619 times)

Trismegistos

• User
  • *
    • View Profile
Chestionar: piese Therion XXL
« on: November 25, 2010, 04:20:43 PM »
Am ales 4 capodopere (in opinia mea) Therion de durata mare si complexitate la fel de mare.
Sunt curios care sunt preferintele voastre in legatura cu piesele astea.

Va rog sa votati si va multumesc.

cerberuss

• User
  • *
    • View Profile
Re: Chestionar: piese Therion XXL
« Reply #1 on: November 25, 2010, 05:18:14 PM »
pur si simplu nu stiu pe care sa o votez...toate 4 sunt magnifice..

Byrger King

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: November 25, 2010, 08:20:31 PM »
Si mie mi-a fost foarte greu, mai ales ca mai intai de toate a fost Clavicula Nox, care a fost preferata mea timp de 10 ani. Via Nocturna si Adulruna (recidiva :P) nu au reusit sa o detroneze, desi aratau mai multa maturitate compozitionala si erau mult mai simfonice; Cheia Noptii si-a pastrat aerul de incantatie adusa parca dintr-un ritual transcendental, dar si feeling-ul de gothic amestecat cu duritatea metalului. Abia dupa ce a aparut Sitra Ahra, as putea sa zic ca LoC a razbatut pana pe locul I, dar cu vanatai si fracturi pe parcurs...  :evil:

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #3 on: November 25, 2010, 11:00:52 PM »
Eu m-am indragostit de Therion din motive de Via Nocturna, asa ca..
Insa cred ca ai obtine mai multe raspunsuri pe forumul principal. Aici suntem o mana de oameni ce citim si raspundem.

--
Andrea
Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes.

Rhaine

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: November 26, 2010, 07:19:55 AM »
Probabil ca cel mai corect ar fi un raspuns dupa ce a mai trecut ceva timp. Celelalte piese au rmas ani intregi printre preferatele noastre, ale fanilor. LoC este o capodopera Therion dar la fel sunt si celelalte. Am votat-o pentru ca in momentul acesta nu pot inca sa las din mana nul album.

Ar merita inca un  chestionar de acest fel dupa cel putin un an..sa vedem daca intr-adevar Land of Canaan  ramane si isi pastreaza primul loc si nu este o alegere putin subiectiva.

Even though the truth hurts, it's still the truth. Face it !

Andreea

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: November 26, 2010, 01:28:30 PM »
Dupa multa chinuiala, am ales Clavicula Nox, fiindca intreg Vovin e albumul meu preferat si pastreaza un fel de...vibratie (nu pot sa gasesc alt cuvant mai bun) care rezoneaza dincolo de compozitia melodiilor, ritm, instrumente folosite, voci etc.