@Miss Swan - sa-mi fie cu iertare, intentzia mea nu e sa jignesc/supar pe nimeni... dar Nightwish nu=s kiar pe gustul meu. La primul concert m-am dus mai mult de cultura generala... Therion, altceva, mi-am luat bilet de 2 milioane. M-am dus dupa ei pana la Tolmin, in Slovenia shi ma mai duc shi la Summer Breeze. Intre timp, o parte din ei s-ar putea sa ne calce muntzii

)))
deci... kestie de gusturi. N-ash zice ca Polivalenta are o acustica mai buna, scopul initzial al respectivei locatzii nefiind concertele de metale... dar ultimul Kreator a sunat bine. Depinde cine se va ocupa de sunet pana la urma, iar la pretzul anuntzat al biletelor, sper sa vina cu sunetistul propriu ca sa nu mai dea kiksuri... shi mai sper sa nu se mai auda de playback...
@Kali Ma - probabil ca ne cunoashtem, sper sa ne cunoajtem. Obijnuiam sa merg in Jack in fiecare vineri, pan' ce m-am dat pe Viking shi alte activitatzi. Ca punct de reper io-s aia care face mancare orientala :p
la tg. muresh, da, apocalyptica va canta pe 31 iulie, la 22:30, adik intr-o zi de duminica shi va fi luni pan' ce se va gata concertul. 550k pretzul abonamentului (pentru toate cele 5 zile ale festivalului), 190k biletul pentru o singura nuapte...
Btw... merge careva diseara la Metal Nights? In felul asta o sa ne cunoajtem cu sigurantza.