Author Topic: Romania?  (Read 216201 times)

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
    • http://spaces.msn.com/members/narwen0/
Re: Romania?
« Reply #960 on: October 10, 2007, 08:54:58 AM »
Eu nu cred ca o sa onorez cu prezenta nici unul din evenimentele de prin Buc... prea stau la limita cu bugetul, asa ca fiecare leu in plus se duce la fondul "Decembrie"  :-D
Somos los Reyes del Silencio. Solo con el Mar compartimos el privilegio de romperlo.

Elenn' siluva lumenn' omentienvo.

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #961 on: October 10, 2007, 09:07:01 AM »
Bine ai revenit, matusico  :-D Incotro te indrepti in decembrie?
Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes.

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
« Reply #962 on: October 10, 2007, 09:35:07 AM »
Ms ms  :-D Dupa mine, m-as indrepta spre toate. Dar o sa depinda de fonduri. Daca o sa stau rau de tot (cam ca acum, adica), o sa fie numai Budapesta. Daca o sa stau cat decat mai bine, Budapesta, Antwerpen si Paris.
Somos los Reyes del Silencio. Solo con el Mar compartimos el privilegio de romperlo.

MissSwan

• User
  • *
  • I'm a lady, not a rock bitch
    • View Profile
    • http://www.myspace.com/miss_swan_
« Reply #963 on: October 10, 2007, 09:47:48 AM »
mhm, la Helloween nu cred ca mai sunt mari sperante, s-a anulat din cauza salii, si ma indoiesc ca vor gasi alta varianta la timp :(
Proud Mats Levén Fan
(15 Therion shows and counting)

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #964 on: October 11, 2007, 08:22:31 AM »
Aiurea cu helloweenul. Dar sincer nu stiu cu ce parte a corpului au gandit sa puna concertul la agronomie  :roll:
Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes.

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #965 on: October 12, 2007, 11:40:33 AM »
s-a amanat si Moonspell :'(
Proud Mats Levén Fan

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #966 on: October 12, 2007, 11:55:27 AM »
Tu n-ar trebui sa mai scrii (corectat greseala) aici stiri despre concerte viitoare :(
Asa ca mai bine nu vorbim despre cele din decembrie  :-P
« Last Edit: October 12, 2007, 12:17:24 PM by LakeOfTearz »

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #967 on: October 12, 2007, 12:02:02 PM »
;D alea nu se anuleaza, nu de alta dar nu sunt organizate la noi ;) si ma mai intreaba lumea neavizata de ce ma duc in strainatate sa vad concerte, ete de-asta ;D
Proud Mats Levén Fan

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
« Reply #968 on: November 10, 2007, 10:06:43 AM »
Iar ati murit? Haide Arina, scuipa tot! Cum fuse Suedia?  :-D

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #969 on: November 10, 2007, 10:16:53 AM »
;D o sa dau paste la blog-ul de pe myspace (e in engleza dar nu cred ca e o problema :P nu de alta da mi-e lene sa scriu din nou tot ce e acolo)

So... already 4 days since I'm back... had no good enough mood to write a blog until now. It was depressing to see Romania again after 10 days in Sweden I tell you  As you may have guessed, I had a fantastic time... again  Seen a lot more places in Stockholm on this trip, basically everything important there is to see, with the addition of Uppsala (one of the most amazing gothic cathedrals I've seen so far )... thanks K, Thor, Anna, Danne and Stank for the great company over these days... it's good to have friends

And of course, the concerts:
a) Monsters Of Metal - same Anchor setlist + Mercyful Fate's "Come to the Sabbath" = great show normally and a fun time with the band afterwards
b) Sonata Arctica, Epica & Ride The Sky - Sonata rocked, a very entertaining and bouncy show; Epica were cool, I'm not that familiar with their music, but they left a pretty good impression; Ride The Sky = the boring side of power metal... ewww
c) Linkoping Metal Massacre (aka Krux & Pain) - stunning performances by both bands; at last a dream come true to see Krux live (few people were this lucky, 9th show in 4 years haha) and they played my favourite song: Popocatepetl = many bows to Leif Edling and his genius ; Pain - hadn't really listened to them before, now I'm a junkie :lol: many bows to Peter Tägtgren and his genius
d) Dimmu Borgir, Amon Amarth & Engel - Dimmu = biggest revelation ever, I wasn't exactly what you'd call a fan, hadn't listened to more than 5 songs before the show, first time I connected so well to a band I hadn't listened to before = feeling of incredible satisfaction and fulfillment + headbanging like crazy ; Amon Amarth were as great as I had expected them to be, very proud of having the honour of seeing their mighty viking synchronized headbanging live ; Engel - another positive surprise, not a fan of hardcore myself, but they were more than decent, good job!

Ok... so to sum it up -

Highlights of this trip: Vasa Museum (woohoo ), Krux, Sonata Arctica, Dimmu Borgir, Pain, City Hall, Royal Appartments, CAKES!!! , A Taste of Sweden , Uppsala Cathedral... and of course, my favourite singer ever: the man of 1000 voices, Mr. Mats Levén (thank you for everything )
« Last Edit: November 10, 2007, 10:20:02 AM by MissSwan »
Proud Mats Levén Fan

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #970 on: November 10, 2007, 10:40:55 AM »
hehe. Vrei sa caut si logul de pe chat?:)
Ma bucur ca te-ai simtit asa bine, si ca ai descoperit Pain si Dimmu.
Si sper sa vina cat mai multa lume cu astfel de povesti frumoase pe aici. Pe langa cele care vor urma in Decembrie.  :-D

Citind din urma, vad ca era vorba de Deep Purple. Am fost la concert. Ce-i drept, ce-i al lor e pus deoparte. Oamenii isi cunosc meseria, dar se pare ca le-au cam imbatranit sunetistii :roll: Sau inginerii sau orice a cauzat cele 5-6 intreruperi de sunet. Si sunetul per ansamblu, de unde am stat eu, a fost nasol. Cred ca o sa-l dea si TVR-ul la un moment dat.
Dar ca spectacol, iar vad oameni la 50 de ani sa faca show mult mai reusit decat cei cu mai multa energie, pe la 20 de ani asa.
Si asta cred ca a fost un moment f emotionant pt multa lume de acolo.

EDIT: Aha, uite si un clip sa exemplifice intreruperile de sunet.
« Last Edit: November 10, 2007, 10:45:13 AM by LakeOfTearz »

teufelssohn

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #971 on: November 10, 2007, 11:27:12 AM »
... Dimmu Borgir, Amon Amarth & Engel - Dimmu = biggest revelation ever, I wasn't exactly what you'd call a fan, hadn't listened to more than 5 songs before the show, first time I connected so well to a band I hadn't listened to before = feeling of incredible satisfaction and fulfillment + headbanging like crazy ...   

Exact! Asta este senzatia incredibila pe care o traiesti ascultand Dimmu Borgir. Indiferent ce piesa asculti de la ei, nu poate decat sa te umple de totala satisfactie si sa te faca sa simti ca traiesti cu adevarat. Piesele lor toate sunt de exceptie, bine si intens lucrate, adevarate capodopere.Te invidiez si in acelasi timp ma bucur pt. tine ca ai vazut Dimmu live. Bravo tie ca stii sa profiti de asemenea ocazii nemaipomenite, nu ca altii. Uite, am o prietena in Germania, in Leipzig, si i-am scris sa se duca la concertul Dimmu de pe 26 octombrie, sa faca poze, sa imi trimita si mie etc., intr-un cuvant, sa se duca si pt. mine. Era pomana curata, am inteles ca Nuclear Blast au vandut bilete la 29 si ceva de euro pt. concertul asta din Leipzig, si vedea si Dimmu, si in deschidere Amon Amarth si Engel, dar, ca o vaca - sorry, dar altfel nu pot sa zic- nu s-a dus! Sa mor io ca nu ii inteleg pe astfel de oameni care au asemenea ocazii bestiale si efectiv dau norocului cu piciorul! Zicea ca n-a avut bani, ceea ce mi se pare aberant, esti in Germania si nu ai 30 de euro sa te duci la un concert?! Pai daca ar veni in Bucuresti Dimmu Borgir, as da si 1000 RON pe bilet si oricat si daca nu as avea destui bani pe moment, m-as imprumuta, as vinde ceva, nu stiu ce as face, dar tot nu as rata asemenea ocazie si m-as duce la concert! De asta zic, bravo tie ca ai asemenea ocazii sa mergi la concerte afara si stii sa profiti de ele. Tine-o tot asa! Numai bine.
"Life is the great indulgence - death, the great abstinence. Therefore, make the most of life - HERE AND NOW!"

Anton Szandor LaVey

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #972 on: November 10, 2007, 11:42:35 AM »
teufelssohn, daca tot ai da 1000 de RON si ti-ai vinde sufletul, de ce nu iti iei bilet si te duci tu in germania si nu-ti mai judeci prietena asa aspru?
Poate ei i se falfaie de concertul Dimmu si nu vad de ce ar da si un euro pentru concert daca nu o intereseaza.

teufelssohn

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #973 on: November 10, 2007, 12:47:25 PM »
Pai in ce o priveste pe amica mea Iuliana din Leipzig, tocmai asta e: de placut ii place si ei Dimmu Borgir, deci nu era vorba sa dea bani pt. ceva care sa nu-i placa. Si apoi, cum ziceam, nici nu era o suma mare. Ai ei ii trmimit bani 800 euro in fiecare luna si o tin la facultate in Leipzig; ea plecase initial in Leipzig cu o bursa, DAAD-Semesterstipendium, si a ramas in continuare acolo sa isi termine studiile, si-a convins parintii ca decat sa plateasca taxa la Uni Ovidius de aici din Constanta, care e de kko, mai bine face o facultate ca lumea in Leipzig, centru universitar cu traditie si printre cele mai bune din Germania in ge priveste studiul germanisticii. Ai ei, si parintii si sora mai mica, sunt la munca in Italia si ii trmit ei bani in Germania si o tin la studii, de aia zic ca are de unde. Acolo nu e viata chiar asa scumpa, Leipzig e si in fosta RDG, unde viata e inca un pic mai ieftina decat in fosta RFG. Am fost si eu la studii in Germania, la  Heidelberg si Frankfurt am Main, am vizitat, printre altele,  si orase est-germane si stiu ca la 800 euro pe luna, traiesti bine mersi acolo. Ea sta la camin, deci nu da o gramada de bani pe cazare, iar mancarea nu e foarte scumpa acolo, ba unele chestii sunt mai ieftine decat la noi in Romania, apoi eu i-am zis sa nu dea bani pe carti, care intr-adevar sunt scumpe, asta asa e, dar  le gaseste moca la biblioteca si le trage la xerox ieftin; dupa Uni si asa nu ii mai trebuie. Deci bani ar avea, numai ca ea asa era si cand era inca aici in Romania si e clar ca nu s-a schimbat deloc: degeaba are bani, ca nu bine ii primeste, ca foarte repede ii cheltuieste, si aproape numai  pe prostii. De muncit, nu a muncit in viata ei, are 28 de ani si nu face nimic; ar putea sa isi ia si in Leipzig un job part-time, daca prin absurd chiar nu i-ar ajunge banii de la ai ei, fiindca acolo majoritatea studentilor muncesc sa mai faca un ban, nu doar studiaza, si deja si la noi de mult e obiceiul asta, foarte multi studenti ori isi iau un job, ori dau meditatii sau fac traduceri, asa faceam si eu in facultate; ca sa nu mai zic ca sora ei mai mica muncea inca din liceu si mergea si la scoala; dupa ce si-a luat bacul, a plecat si ea in Italia la parinti si  la munca si s-a apucat si de facultate acolo. Dar Iuliana sa munceasca? N-ai sa vezi! Totdeauna a trait din bani de la parinti si de la sora ei mai mica, iar bietii oameni intotdeauna i-au trimis destul, ba inca ii trimiteau si in plus, ca ii pacalea mereu ca ii trebuie bani pt. una sau alta. Nu mai zic ce a facut: cand a dat admitere aici la Uni Ovidius, a intrat prima pe loc cu taxa, dar in toamna, cineva care intrase pe loc fara taxa, a dat si in Bucuresti admitere si a intrat si a elivberat locul de aici din C-ta, iar Iuliana, care era prima sub linie, a ajuns peste linie, deci  pe loc fara taxa. Nu le-a zis nimic la ai ei despre asta,  i-a mintit in continuare ca e la cu taxa si le cerea bani de taxa. Si multe altele. Deci aia e, are bani, dar nu stie ce sa faca cu ei si ii cheltuie pe prostii si chestii inutile, in loc sa se duca la concerte. Nu mai zic, Iuliana e in Leipzig din toamna lui 2003 si nici macar intr-un singur an de cand e acolo nu s-a dus la Wave-Gotik-Treffen, festival de renume mondial care e acolo, exact in Leipzig, sub nasul ei!!! Na, zi si tu, Lake, daca fata asta nu da norocului cu piciorul! Ma rog, treaba ei. Cat despre mine, m-as duce si eu la concerte afara, dar e cam greu sa calatoresc, plus ca am si anumite probleme personale pe moment, legate de schimbarea unor acte, probleme care cred ca m-ar impiedica momentan sa trec cu bine granita, dar sper sa se rezolve cat mai repede si daca da, sper sa practic si eu cu succes in viitor turismul muzical si sa merg la cat mai multe concerte oriunde in lume oi putea, macar in tarile Europei, ca peste ocean e mai greu de ajuns.
"Life is the great indulgence - death, the great abstinence. Therefore, make the most of life - HERE AND NOW!"

Anton Szandor LaVey

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #974 on: November 10, 2007, 08:02:52 PM »
Na, zi si tu, Lake, daca fata asta nu da norocului cu piciorul! Ma rog, treaba ei.
Exact. Treaba ei si norocul ei. Sa stii ca nu toata lumea s-ar imprumuta pentru bani sa mearga la un concert de exemplu. Sau n-ar da 30 de euro pe bilet.
Dimmu concerteaza de ceva vreme in Europa si cred ca va mai concerta, asa ca sanse sa-i vezi au fost si vor fi. iti tin pumnii.

Andreea

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #975 on: December 09, 2007, 07:08:58 PM »
Uite asa a inceput si turneul aniversar...Pana la urma, voi la ce concerte o sa luati parte? (sper ca nu am adus ghinion daca am intrebat :roll: )

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #976 on: December 09, 2007, 07:14:52 PM »
A inceput, o sa se si termine. Imediat vine 2010 si mai scot oamenii un DVD sau un album ceva :)

Eu una Amsterdam si Paris. Dar Missswan si K ar trebui pusi la crew in curand  :-P
Sper sa aveti si voi ocazia sa mergeti la unul din showuri.
Oricum, vom reveni cu poze, impresii, filmulete si cine mai stie ce :)

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #977 on: December 09, 2007, 07:26:07 PM »
Budapesta, Cracovia, Praga, Antwerp, Amsterdam si Paris for me ;D
Proud Mats Levén Fan

Andreea

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #978 on: December 09, 2007, 07:37:17 PM »
Plus alt turneu in 2010...dar pana atunci, cred ca o sa-mi iasa peri albi. Timpul therionic trece mult mai repede, mai neobservat si fara urmari asa de vizibile fata de cel de zi cu zi.
Distractie placuta in Amsterdam si Paris! :-) Eu am ramas doar cu Budapesta; aveam in gand si Antwerp dar a cazut de ceva vreme.

Edit: Am raspuns in acelasi timp cu Misswan...Nu numai ca ar trebui sa fie trecuta la crew, dar sa primeasca si o medalie, ceva, care sa ateste faptul ca este o fana loiala care ii umeaza pe trupeti peste tot :-)
Deci nu o sa fiu numai eu in Budapesta; speram sa mai mearga cineva, eu o sa merg singura.
« Last Edit: December 09, 2007, 07:52:49 PM by Andreea »

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #979 on: December 09, 2007, 08:11:58 PM »
vii cu avionul? noi zburam marti la 14:10, ajungem la 14:25 ora locala, marti seara mergem la concert la Ensiferum, miercuri la Therion si joi dimineata ne indreptam spre Cracovia.
Proud Mats Levén Fan

Andreea

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #980 on: December 09, 2007, 08:18:58 PM »
Nu, o sa vin cu trenul. Marti de dimineata o sa plec din Constanta, pe la 19:00 o sa plec din Bucuresti, si o sa fiu in Budapesta a doua zi, aproape de pranz...ca la nebuni, o s-o iau razna cu atata timp petrecut prin trenuri.
Wow, ce program incarcat aveti...impuscati si doi iepuri dintr-o lovitura :-D
« Last Edit: December 09, 2007, 08:20:32 PM by Andreea »

Andreea

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #981 on: December 10, 2007, 08:43:55 PM »
Pai, eu va urez distractie placuta tuturor, de pe acum, si sa reveniti cu poze/povestiri.

@MissSwan: Daca vad o lebada care vorbeste in romana, in toata marea aia de unguri, pot sa ma apropii si sa o salut?

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #982 on: December 10, 2007, 08:59:09 PM »
Andreea, check your PM ;D
Proud Mats Levén Fan

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
« Reply #983 on: December 10, 2007, 09:31:22 PM »
Have fun, distati-va la concert si La Multi Ani Swanny!!! Mi-a facut placere sa va vad  :-D

Viru

• User
  • *
  • You Will Never Walk Alone (LIVERPOOL)
    • View Profile
    • http://spaces.msn.com/members/ViruSaT/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1&_c=
« Reply #984 on: December 12, 2007, 03:45:19 AM »
Baka!!! Ely mie sa nu imi zici >:P ca ai iesit la o bere/cola cu lumea! OAIE

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
« Reply #985 on: December 12, 2007, 10:48:57 AM »
Dar n-am iesit la bere/cola  :-P M-am intalnit cu ei, le-am dat ce aveam de dat, punct. In 15 min eram inapoi acasa, cu tot cu drum. Valea. Virus.

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #986 on: December 12, 2007, 12:18:25 PM »
Hm. Asta inseamna ca posterul e in drum spre Polonia. Goodie :) Multzam frumos ca ati aranjat.

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #987 on: January 02, 2008, 10:54:48 PM »
Hm. Sparg tacerea urandu-va tuturor un an nou minunat si cu multa muzica buna. Si concerte interesante :)

Andreea

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #988 on: January 03, 2008, 03:13:13 PM »
Multumim la fel! :-) La  multi ani tuturor si un an nou fericit si din partea mea.

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #989 on: January 11, 2008, 06:28:28 PM »
Isi anunta cineva prezenta la urmatoarele concerte 'majore': Negura Bunget/Paradise Lost si Haggard/Amorphis ?
Pentru o eventuala reuniune locala...