Hai ca m-am vindecat.
Heh, ma bucur ca esti mai bine.

2010 cat mai tare si tie!

Pai eu de pe forum am aflat de ele.
Ups, m-am prins acum. Imi pica greu fisa de la indigestia de dupa sarbatori. Dar, o sa fiu cu ochii in patru de-acum

. Sper sa nu ocoleasca Romania.
Cat despre Sarbatori ce pot spume . S-au intamplat foarte mult in seara de revelion
1 - M-am facut mort inainte de 12,
2 - M-am trezit sa dau niste petarde noapte pe afara, ardeau 2 garsoniere
3 - Mi-am spart capu cu niste chestii dubioase 
4 - Am dansat ca nebunu
5 - Am adormit pe rock
)
Cat despre Mosh .. desigur ca a intrat dar nu pe horn ... ci pe usa 
Despre 2010 .... este foarte greu la noi aci in armata. Destul de dubios asa la inceput!
Tu ce ai facut ?
Asta da revelion cu nabadai!
Armata? Valeu! Sa inteleg ca alea doua garsoniere ardeau din cauza folosirii neconventionale a armamentului de razboi confundat cu petardele?

Oricum, armata cu capul spart in niste chestii dubioase...nu suna bine.

Acum chiar sper sa te vindeci repede.

Si, unde esti? Fortele terestre? Te muncesc mult aia? Banuiesc ca v-ati lustruit bine bocancii ca sa vina Mos Nicolae la voi, nu?

Cand devine greu, vino pe aici si te descarca, si noi o sa-ti aducem aminte cand o sa fii ofiter (sau locotenent, sau capitan etc.) prin ce treceai atunci cand erai cadet

. Oricum, sper sa nu mai fie greu pe masura ce inaintam in 2010.

Eu nu am facut prea multe de sarbatori, mai toata vacanta am incercat sa termin de tradus capitole din carti pentru profii de la facultate

, si in rest am stat mai mult acasa. De revelion am nimerit numai artificii trase pe care nu reuseam sa le pocnim, apoi am stat in casa si am ascultat muzica ca niste copii cuminti

. Viata nu e asa interesanta daca esti civil.
Aoleu, ce de am mai scris, sper ca n-am enervat pe nimeni.