Pages: [1] 2 3 ... 11
Print
Author Topic: Therion Goes Classic  (Read 68867 times)
LakeOfTearz
Global Moderator
User

\m/

View Profile
« on: November 08, 2006, 11:16:03 AM »

Exista topicuri despre concertul asta in alte sectiuni, numai aici nu Smiley Asa ca ar fi cazul sa facem si noi unul.
Pentru inceput, cine vine la concert?
Apoi sper sa urmeze impresii, poze si alte comentarii despre concert  smiley

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes.
Adrimon
User
*

View Profile
« Reply #1 on: November 08, 2006, 12:52:59 PM »

Primul meu mesaj pe forumul Therion
Salut pe totii membrii si ma simt bucuros ca Therion reuseste sa uneasca oameni....din cate am observat eu,suntem cam risipiti prin uscaturile astea....
Sper sa ne adunam cat mai multi la Therion goes classic(principala sarbatoare din luna Decembrie)...eu azi ma duc sa-mi iau bilet

Follow via nocturna and luna...
In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!
dragonfly
User
*

View Profile
« Reply #2 on: November 08, 2006, 01:12:41 PM »

Eu ma duc azi sa-mi iau bilet. Sper ca inca se mai gasesc locuri bune...

Fingers crossed...

Tarde venientibus ossa
LakeOfTearz
Global Moderator
User

\m/

View Profile
« Reply #3 on: November 08, 2006, 02:24:13 PM »

Va tin pumnii  wink

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes.
Elizabeth
Moderator
User

Ahava le haim.

View Profile WWW
« Reply #4 on: November 08, 2006, 06:03:16 PM »

Si eu va tin pumnii - numai eu stiu prin ce chinuri am trecut ca sa gasesc un bilet beton!  grin

Somos los Reyes del Silencio. Solo con el Mar compartimos el privilegio de romperlo.

Elenn' siluva lumenn' omentienvo.
MissSwan
User
*

I'm a lady, not a rock bitch

View Profile WWW
« Reply #5 on: November 08, 2006, 07:54:42 PM »

nu e ca si cum o sa se tina cont d locuri Tongue but still good luck Smiley una peste alta, evident si eu vin la concert

Proud Mats Levén Fan
(14 Therion shows and counting)
Adrimon
User
*

View Profile
« Reply #6 on: November 08, 2006, 09:16:59 PM »

Hm....nu se tine cont de locuri?
Decat sa stau pe scaun in fundul salii....mai bine stau in picioare in fata scenei:D fireste
Si nu-i problema...o sa dam din cap pe Beethoven,Mozart,Wagner...:Dpiese clasice de la autorii acestia vor fi cantate(sau altii,bineinteles) presupun Cheesy

In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!
MissSwan
User
*

View Profile WWW
« Reply #7 on: November 08, 2006, 09:24:32 PM »

pai la concertul de anul trecut, si la cel pe care l-a avut Nightwish, toata lumea a stat in picioare si cei care aveau locuri in spate au venit pe culoare. important e sa ai un bilet d orice categorie, restul se rezolva daca ai vointa Tongue

Proud Mats Levén Fan
Adrimon
User
*

View Profile
« Reply #8 on: November 08, 2006, 09:33:15 PM »

Vointa?
As sta si 10 ore in picioare inainte de concert numa ca sa am loc acolo in fata scenei:P...O sa fie prea frumos:) abia astept
Asa procedam si eu la concertele Phoenix din sala palatului si nu numai....cat mai in fata posibil,iar de loc nu prea tineam cont...

In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!
dragonfly
User
*

View Profile
« Reply #9 on: November 09, 2006, 08:40:30 AM »

Am luate bilete!!!!!!!  grin O prietena din Australia ma viziteaza in perioada aia si vine si ea la concert

Tarde venientibus ossa
LakeOfTearz
Global Moderator
User

\m/

View Profile
« Reply #10 on: November 09, 2006, 09:32:28 AM »

Felicitari   cool. Si eu mi-am luat biletul si dupa spusele celor de la Store sunt prima care a comandat  tongue
Cat despre statul in picioare sau in fata. Ganditi-va ca va fi un eveniment organizat de ambasada si primele randuri din sectorul A nu s-au scos la vanzare...Cred ca vor fi ceva fetze pe acolo si destule restrictii in sensul ca e posibil sa nu-ti dea voie sa vcii sa stai in picioare langa scena. La Uriah Heep de exemplu solistu a chemat publicul in fata scenei. Dar nu stiu daca acum isi vor permite sa faca asta.
Plus ca ar penibil la unele melodii stai in fata scenei si faci ce? Te legeni ca barca pe valuri pe muzica clasica?  rolleyes
« Last Edit: November 09, 2006, 10:02:48 AM by LakeOfTearz » Logged

MissSwan
User
*

View Profile WWW
« Reply #11 on: November 09, 2006, 09:54:22 AM »

o sa fie si chitari p acolo Tongue oricum da faza cu primele randuri rezervate e nasoala da cine stie Cheesy

Proud Mats Levén Fan
Elizabeth
Moderator
User

Ahava le haim.

View Profile WWW
« Reply #12 on: November 09, 2006, 02:37:18 PM »

Si eu am intrebat de locuri cat mai in fatza, si mi-au dat in randul 5 din sect D, deci probabil ca primele randuri din toate sect au fost rezervate.

Somos los Reyes del Silencio. Solo con el Mar compartimos el privilegio de romperlo.

LakeOfTearz
Global Moderator
User

\m/

View Profile
« Reply #13 on: November 09, 2006, 03:15:06 PM »

D-ul si E-ul au fost scoase in intregime la vanzare. Dar nu stiu daca ati remarcat, secotrul A randurile 1-11 nu au putut fi "cumparate". Banuiesc ca sunt pentru invitati  cry

Adrimon
User
*

View Profile
« Reply #14 on: November 09, 2006, 03:33:07 PM »

Cat despre statul in picioare sau in fata. Ganditi-va ca va fi un eveniment organizat de ambasada si primele randuri din sectorul A nu s-au scos la vanzare...Cred ca vor fi ceva fetze pe acolo si destule restrictii in sensul ca e posibil sa nu-ti dea voie sa vcii sa stai in picioare langa scena. La Uriah Heep de exemplu solistu a chemat publicul in fata scenei. Dar nu stiu daca acum isi vor permite sa faca asta.
Plus ca ar penibil la unele melodii stai in fata scenei si faci ce? Te legeni ca barca pe valuri pe muzica clasica?  rolleyes

M'da Sad ,m-am gandit si eu la varianta asta...dar mai exista si varianta ca cei care au locuri rezervate de demnitari,acolo in fata, sa nu stie despre ce e vorba.....poate or s-o ia la fuga dupa primele piese...hm...acuma depinde si de ce contine playlistul  Cheesy  Tongue
Orice vor canta,tot Therion va fii....asa ca daca se va putea,acolo in fatza o sa stau...sa simt cat mai bine energia muzicii lor Tongue (Aspectul biletului ma face sa cred ca nu o sa ne adoarma cu melodii de leganat copii)
Da chiar....ce piese or sa cante??
Eu vreau si cred ca o sa cante printre altele "Birth of Venus illegitima","The invincible","Dark Venus Persephone" si "Via nocturna"....n-ar fi rau,nu?Tongue

In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!
dragonfly
User
*

View Profile
« Reply #15 on: November 09, 2006, 04:51:34 PM »

Nu cred ca functia de demnitar e incompatibila cu rock-ul. Cred ca nu este relevant in ce domeniu lucrezi...

Probabil ca daca ma vezi pe mine imbracata la tol festiv pe la un business dinner, nu ti-ar trece niciodata prin minte ca ascult rock.

Tarde venientibus ossa
Adrimon
User
*

View Profile
« Reply #16 on: November 09, 2006, 05:46:27 PM »

Sper sa nu fie incompatibila....
Nu stiu ce sa zic....intodeauna am crezut in cei putini si puternici si in tot ceea ce reprezinta esenta unui popor sau societati....dincolo de aparente,mai exista in lumea asta si oameni de onoare,ce merita tot respectul....oameni care teoretic pot proveni din orice clasa sociala....pt o muzica vie,plina de mister si energie precum cea creata de Therion nu cred ca exista granite de nepatruns...asa ca oricine poate s-o asculte si sa se lase influentat de ea(Am inceput sa aberez?? undecided)

Chestia aia am zis-o mai mult in gluma....insa nu stiu cati demnitari asculta Therion sau rock de genul asta....(cu cat mai multi cu atat mai bine)

In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!
Elizabeth
Moderator
User

Ahava le haim.

View Profile WWW
« Reply #17 on: November 09, 2006, 06:08:56 PM »

O discutie asemanatoare am avut intr-un topic in spaniola despre femeile si metalul - erau cativa oameni putin machisti pe acolo, care sustineau ca femeile nu pot fi cu adevarat metalheads, din diverse motive. Asa si cu demnitarii, sau orice alta persoana care la o prima vedere nu pare a avea nimic in comun cu rockul, insa cand le afli gusturile muzicale, surpriza!  tongue

Nici eu nu par a avea vreo legatura cu metalul: nu ma imbrac in negru, nu am o fatza deprimata, nu sunt dependenta de tutun, sau alte semne ale "rockerilor" (adolescenti sau nu) romani, nici macar nu ascult exclusiv rock, si totusi... here I am!  grin

Adrimon
User
*

View Profile
« Reply #18 on: November 09, 2006, 07:33:52 PM »

Sigur....mereu cand pui o eticheta asupra unui lucru se ivesc discutii in contradictoriu
Eu nu spun ca fanii Therion trebuie sa fie asa sau asa(cei care fac parte din categoria asta in general sunt indivizi puternici si locul de unde provin sau ocupatia lor e mai putin importanta)
Femeile pot sa asculte la fel de bine metal....ratiunea primeaza sexul,categoria sociala...si rockerii tre sa aiba si ei prietene,sotii... nu? Tongue
Nici eu nu sunt un "adevarat metalhead"....ascult unele formatii care se intampla sa faca parte dintr-o anumita categorie...pur si simplu imi plac....pt mine Therion sunt unici si fantastici!!

Demnitar sau functionar,profesor sau elev,plin de bani sau cu o situatie modesta,femeie sau barbat...atata timp cat ai o minte deschisa poti sa faci parte din categoria Therion(reprezentand aici metalul)

Aparentele sunt uneori doar niste aparente....alteori reprezinta adevarul crud.Eu am unele retineri cu privire la anumite categorii de oameni(nu am o gandire extremista,din contra)....nu intru in detalii,pt ca nu e cazul...
Nu toti de la concertul asta vor da din cap pe riffurile celor de la Therion....dar nu reprezinta asta o conditie necesara...Important e ca "Therion goes classic" Cheesy

In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!
LakeOfTearz
Global Moderator
User

\m/

View Profile
« Reply #19 on: November 10, 2006, 07:15:26 AM »

Dragi therionisti Wink Nu am insinuat ca demnitarii sunt incompatibili co rockul sau cu Therion si ca nu vor savura concertul. Eu am pus problema lor strict din cauza posibilei securitati si a restrictiilor ce pot aparea din cauza asta. Nu stiu cati oameni cu geci de piele vor fi lasati sa vina sa dea din plete in jurul ambasadorilor   huh
Si Livi, nu vad legatura intre metal si descrierea facuta de tine. Ce spui tu cu fete deprimate, dependenti de tutun, etc - nu cred ca sunt standarde ale rockului. Sunt doar copilarii. Nu vad nimic rau la cei ce fac asta, atata vreme cat nu merg pe ideea ca "dom'le, tu nu ai cum sa fii rocker daca nu le faci". Aici se termina copilariile si incepe prostia...Parerea mea.

dragonfly
User
*

View Profile
« Reply #20 on: November 10, 2006, 08:41:33 AM »

In Romania sunt unii rock-eri care discrimineaza pe cei care nu se imbraca la fel ca ei. Mi s-a intamplat sa merg la un concert intr-un club direct de la munca, asa ca nu aveam pantaloni de piele sau altceva de genul pe mine, si am primit o gramada de remarci stupide cum ca nu as avea ce cauta acolo. Binenteles, o astfel de atitudine nu se aplica, din punctul meu de vedere, oamenilor care au ceva deschidere.

In schimb, in afara, nimeni nu se uita cum te imbraci la un concert. Fiecare vine imbracat cum se simte bine si nimeni nu are o problema cu asta. Spre exemplu in Finlanda am vazut ca inclusiv oameni care au o legatura cu muzica rock (canta in diverse formatii sau sunt managerii unor formatii) merg uneori la concerte sau in baruri cu haine pe care nu le-ai asocia cu rockerii.

Tarde venientibus ossa
Adrimon
User
*

View Profile
« Reply #21 on: November 10, 2006, 12:37:04 PM »

Nu cred ca se pune problema ca in afara e mult mai bine...si numai la noi e ca dracu (E adevarat ca stam destul de prost la capitolul "open mind",nordicii sunt mult mai civilizati decat multe alte popoare). Sunt si alte tari unde atitudini de genul pe care le-ai descris sunt la fel de des intalnite...(nu pot sa dau exemple din proprie experienta,pt ca nu am trecut de granita deocamdata  undecided e doar o parere) Cel mai bine ar fi daca noi toti am cauta si punctele in comun cu cei din jurul nostru si nu numai diferentele sau motivele de galceava...(pentru ca in ambele cazuri...daca le cauti,le gasesti)

In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!
Elizabeth
Moderator
User

Ahava le haim.

View Profile WWW
« Reply #22 on: November 10, 2006, 02:21:53 PM »

Sigur ca fetzele deprimate si alte simptome de acest gen sunt copilarii, am si adaugat in paranteza referirea la adolescenti. Sigur, si eu-s adolescenta, deci stiu bine despre ce vorbesc, pentru ca stiu ce vad la people my age  wink

dragonfly
User
*

View Profile
« Reply #23 on: November 10, 2006, 02:23:14 PM »

Adrimon, nu am vrut sa spun ca la noi totul e mai prost ca in afara. Sunt multe lucruri care imi plac mult la noi, dar si unele care ma enerveaza. Ai dreptate, peste tot sunt si lucruri bune si mai putin bune, dar parca la noi sunt cam multe proaste cand vine vorba de "open mind". Cel putin eu, m-as astepta de la cei destul de tineri sa fie mai toleranti si sa accepte, daca nu sa inteleaga, diferentele.

Livi, ar fi si pacat sa fii deprimata in adolescenta, la cate lucruri misto ai de facut la varsta ta  smiley

Tarde venientibus ossa
Adrimon
User
*

View Profile
« Reply #24 on: November 10, 2006, 07:07:06 PM »

Vovinfly...pardon Dragonfly Smiley , parerea mea nu e cu mult diferita de a ta...aici poate e loc de un alt topic si anume legat de ce ne enerveaza si ce ne place la Romania...

In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!
Elizabeth
Moderator
User

Ahava le haim.

View Profile WWW
« Reply #25 on: November 11, 2006, 09:56:17 AM »

Dragonfly: probabil ca eu-s cea mai putin deprimata persoana pe care ai putea s-o gasesti! Foarte frecvent ma poti vedea cu gura pana la urechi!  grin

Adrion: maybe. Daca te intereseaza parerea noastra, deschide unul  smiley

Edit: Yaaaay! Siren of the Woods la concert... sunt cea mai fericita! Hehe.
« Last Edit: November 11, 2006, 09:59:40 AM by Elizabeth » Logged

LakeOfTearz
Global Moderator
User

\m/

View Profile
« Reply #26 on: November 11, 2006, 10:32:37 AM »

Edit: Yaaaay! Siren of the Woods la concert... sunt cea mai fericita! Hehe.
Unde, unde?  huh

Elizabeth
Moderator
User

Ahava le haim.

View Profile WWW
« Reply #27 on: November 11, 2006, 11:10:13 AM »

Vezi pagina principala, la news.  grin

Adrimon
User
*

View Profile
« Reply #28 on: November 11, 2006, 12:25:10 PM »

Eu am vazut de azi noapte Cheesy
O sa cante Via nocturna...sunt cel mai fericit !! Smiley

Hm...sa vad...normal ca ma intereseaza parerile voastre,altfel n-as fi aici
Oricum...cam putine topicuri pe forumul nostru

In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!
LakeOfTearz
Global Moderator
User

\m/

View Profile
« Reply #29 on: November 11, 2006, 01:38:13 PM »

Nu esti mai fericit ca mine pt Via Nocturna  evil As da 70 de euro numai pentru melodia asta...
Daca vreti mai multe topicuri, open them. Sectiunea de romana e noua, deci n-a prea fost vreme pentru ele.

Pages: [1] 2 3 ... 11
Print
The official Therion forum  |  Non-English Boards  |  Romanian (Moderator: Elizabeth)  |  Topic: Therion Goes Classic
Jump to: