Pages: [1]
Print
Author Topic: Noutati in muzica  (Read 7618 times)
Motorash
User
*

Another drinking fan with a metal problem

View Profile
« on: November 12, 2006, 09:13:46 AM »

e un topic cam egoist din partea mea, pentru ca ma intereseaza in mod direct. In acelasi timp e si altruist, pentru ca in momentul in care detectez ceva nou si interesant, evident voi fi p-aici sa-l impartasesc cu toata lumea.

Noutati, in mintea mea, se configureaza in jurul unor tematici cum ar fi: aparitii discografice noi care v-au impresionat si poate ca n-au ajuns la urechile tuturor pamantenilor muritori care posteaza pe acest forum, albume sau piese in avanpremiera, care pot fi stream-ate (ca sa zic asa) pe varii site-uri, nunti, nastrei, botezuri, decese... alte intamplari din care sa luam aminte.

de exemplu, stiati ca in cazul ex-chitaristului Evanescence, headbanging-ul i-a facilitat accidentul cerebral?

Live long, die young... better never than later
Motorash
User
*

Another drinking fan with a metal problem

View Profile
« Reply #1 on: November 12, 2006, 10:54:45 AM »

Un alt exemplu ar fi stirea furnizata de Blabbermouth, referitoare la urmatorul album Dimmu Borgir a carui inregistrare tocmai a luat sfarsit.
Detalii despre acesta: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=62013

Live long, die young... better never than later
Adrimon
User
*

View Profile
« Reply #2 on: November 15, 2006, 05:57:20 PM »

Aici fiecare o sa scrie despe ce-l doare...
De exemplu eu am ascultat recent albumul celor de la Protest Urban "I can't find a question to survive the answer"....cam lung titlul dar albumul e destul de bun si se vede ca au facut progrese fata de precedentul...
Ma rog,pt cei interesati e si lansare in Bucuresti pe 23 luna asta in club Utopia

Follow via nocturna and luna...
In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!
teufelssohn
User
*

View Profile
« Reply #3 on: November 23, 2006, 10:01:11 PM »

Asa e, Protest Urban au facut progrese, i-am vazut si eu, toamna asta au cantat de 2 ori la noi in C-tza in Club El Comandante, in deschidere la Interitus Dei pe 9 septembrie si la lansarea albumului pe 13 octombrie. Ma rog, genul lor nu prea e si genul meu, de asta nici albumul nu l-am luat, fiindca nu tocmai mor dupa ei, dar asa e, se vede ca s-au imbunatatit. Pai tin minte ca prima data i-am vazut prin 2004,  cand a fost un concert Iris la noi in oras in Casa de Cultura, cu ocazia balului bobocilor de la UMC. Atunci, in deschidere la Iris, au cantat intai Protest Urban si nu mi-au placut deloc, dar deloc, iar apoi Interitus Dei, care sunt o trupa super, chiar si ramasi fara voce feminina. De asta zic ca revazandu-i in toamna asta, nu au fost asa nasoi, au cantat mult mai bine, ba unele piese chiar mi-au placut oarecum.  Dar nu ma omor totusi. In schimb, cu mare nerabdare astept lansarea noului album Interitus Dei, care ica ar trebui sa apara prin decembrie.Cel putin asa a zis Bubu la concertul de pe 9 septembrie. Atunci au cantat si piese de pe noul album si tare mi-a placut ce am auzit.

"Life is the great indulgence - death, the great abstinence. Therefore, make the most of life - HERE AND NOW!"

Anton Szandor LaVey
Adrimon
User
*

View Profile
« Reply #4 on: November 23, 2006, 11:45:05 PM »

Ma intorc de la "lansarea" celor de la protest urban...au facut progrese...dar mai au multe de facut(ma limitez la a zice ca promit pt viitor)
Nici eu nu ma omor dupa ei...stilul abordat metal core nu ma incanta asa de mult
Apropo...as fi interesat sa aud ce trupe de la noi va intereseaza.
Despre Interitus Dei nush ce sa zic,ca nu am ascultat inca undecided

Astept posturi despre trupe romanesti....eu ma duc cu placere la concertele phoenix Tongue....dar sunt sigur ca sunt si trupe noi care merita atentie

Follow via nocturna and luna...
In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!
MissSwan
User
*

I'm a lady, not a rock bitch

View Profile WWW
« Reply #5 on: November 23, 2006, 11:55:09 PM »

dintre trupele noi buni sunt Magica, Interitus Dei, L.O.S.T., si Altar erau misto p vremuri acu nu mai sunt la fel dar live tot geniali Smiley

Proud Mats Levén Fan
(14 Therion shows and counting)
teufelssohn
User
*

View Profile
« Reply #6 on: November 24, 2006, 01:10:44 PM »

Interitus Dei merita, e un metal interesant cu elemente din mai multe subgenuri, si gothic, si doom, si death; ma rog, ei insisi isi denumesc stilul "eclectic metal". Nu am primul album, Lonely with Idols, nu l-am gasit niciunde; am  The End of the Revelation pe caseta, ca doar asa s-a gasit si e posibil inca sa se mai gaseasca; si mai am mp3uri de pe Unholy si THe End of the Revelation de la cineva care le-a obtinut de la altcineva care le avea direct de la trupa, un fel de lantul slabiciunilor. Pe The End of the Revelation si pe Unholy au si voce feminina, Ana Mladinovici, care din 2002 incoace canta la Magica. Dar in concerte canta acuma si piese vechi si suna altfel fara voce feminina, dar nu suna rau, desi poate era mai bine sa isi gaseasca o noua vocalista dupa plecarea Anei. Merita ascultate piese vechi precum Eclectic Heart, My Demons, Forbidden Epitaph, Fear, Queen of Undead, The End of the Revelation. Cat despre piesele noi, din ce am auzit la concertul de pe 9 septembrie, am retinut Pagan and Proud (s-ar putea tot asa sa se cheme si  noul album; initial se gandisera la Pagan Songs, apoi parca la Pagan Rites, sau asa ceva, dar Pagan and Proud parca suna mai bine, e si aliterativ prin repetitia p-ului, deci are Stabreim, ca textele literare germanice foarte vechi), The Memory of the Snake (asta e full download la ei pe site), The Portrait of Pain, The Lord of Flies, restul nu mai stiu, dar mi-a placut mult ce am auzit si abia astept albumul cel nou. Si Magica imi place mult de tot. Si ei sunt pe cale sa scoata un nou album, "Hereafter", pe care il astept de asemenea cu nerabdare. Cica prin februarie sau martie 2007 va fi lansarea lui.

"Life is the great indulgence - death, the great abstinence. Therefore, make the most of life - HERE AND NOW!"

Anton Szandor LaVey
Light.of.Rigel
User
*

View Profile
« Reply #7 on: December 31, 2006, 10:56:41 PM »

Formatia legendara deja (pt finlandezi cel putin),Tarot, si-au lansat al 7-lea album intitulat Crows Fly Back. Pre-listeningul la adresa: http://www.nuclearblast.de/events/tarot/
Abia astept sa-mi pun manutele pe el. heheh  evil

"Grove of Tuoni, grove of peace!
There all strife and passion cease.
Distant the treacherous world." (Aleksis Kivi)
Pages: [1]
Print
The official Therion forum  |  Non-English Boards  |  Romanian (Moderator: Elizabeth)  |  Topic: Noutati in muzica
Jump to: