Author Topic: Therion Goes Classic  (Read 84944 times)

dragonfly

• User
  • *
    • View Profile
Re: Therion Goes Classic
« Reply #120 on: November 22, 2006, 01:35:42 PM »
Merci pt link   :-)
Tarde venientibus ossa

Adrimon

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #121 on: November 22, 2006, 03:22:53 PM »
Nu stiu cat de paranoic este omul...
Nu pot sa-l contrazic in privinta faptului ca societatile noastre sufera de o apatie culturala,indepartarea de la fondul unei traditii,acestea fiind inlocuite de,cum bine zice, "glittering emptiness".In prezent ne sunt promovate toate prostiile si orice rahat poate capata credibilitate si popularitate pe seama acelei straluciri artificiale.Pentru a te feri de aceast val al idiotizarii in masa,este nevoie de o persoana cu un simt dezvoltat in a distinge ceea ce este putred de ceea ce este valoros si cu valente creatoare...
Insa fiecare urmeaza ce cale vrea in viata(poate chiar aceasta libertate haotica ne dauneaza asa de mult...putini oameni pot ajunge undeva fara indrumare,fara a invata din experienta predecesorilor nostrii)
Nu cred ca are ceva impotriva tehnologiei it...are ceva cu toate formele contemporane,atat de prezente in viata noastra,care ne fac sa ne irosim o buna parte din timp pe nimic(uneori intreaga viata) si care ne abat de la lucrurile si activitatile cu adevarat utile.
Follow via nocturna and luna...
In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #122 on: November 22, 2006, 03:27:07 PM »
Fiecare forma de arta a fost la vremea ei contemporana si impotriva traditiei. Nu spun ca ceea ce se promoveaza acum imi este pe plac in vreun fel. Insa e absurd sa spunem ca acum sunt inlaturate traditiile prin ceea ce se promoveaza mai mult decat in alte timpuri. Gandeste-te ce impact aa vut cinematograful la vremea lui. Tiparul. Etc. Toate au calcat traditiile in picioare. Daca s-ar fi luptat impotriva lor, astazi n-am fi avut sansa sa ascultam vreun Therion. Dar ele au mers inainte, lucrurile au "evoluat" (a se citi s-au modificat). Si asta se intampla si azi.
Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes.

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
    • http://spaces.msn.com/members/narwen0/
« Reply #123 on: November 22, 2006, 04:30:21 PM »
O sa ma uit maine pe pag la Aquarius sa vad ce-i cu serminarul ala.... si la o adica, ma bag si eu, normal  :-D
Somos los Reyes del Silencio. Solo con el Mar compartimos el privilegio de romperlo.

Elenn' siluva lumenn' omentienvo.

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #124 on: November 22, 2006, 05:34:11 PM »
Bancu zilei. Mi-a facut prietenul meu cadou un tricou pe care a imprimat ceva cu Therion - cred ca o sa vedeti la concert. Si l-a intrebat ala de la magazin "Therion asta joaca la Steaua?" (la Steaua existand un jucator cu nume gen Threau sau whateva)
Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes.

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
« Reply #125 on: November 22, 2006, 05:53:01 PM »
Oh dear. Ce pot sa zic decat ... lol?  :-D
Somos los Reyes del Silencio. Solo con el Mar compartimos el privilegio de romperlo.

MissSwan

• User
  • *
  • I'm a lady, not a rock bitch
    • View Profile
    • http://www.myspace.com/miss_swan_
« Reply #126 on: November 22, 2006, 07:27:15 PM »
loool even ;D

anyway, despre sesiunea de autografe se mai stie ceva? sau doar k va fi?
Proud Mats Levén Fan
(15 Therion shows and counting)

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
« Reply #127 on: November 22, 2006, 08:31:25 PM »
Va fi, si asta e important... now, presupun ca o sa fie sambata, ceva mai devreme. Cred.  :roll:

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #128 on: November 22, 2006, 08:41:18 PM »
da teoretic ar trebui sa fie in ziua concertului
Proud Mats Levén Fan

Motorash

• User
  • *
  • Another drinking fan with a metal problem
    • View Profile
« Reply #129 on: November 23, 2006, 08:16:56 AM »
am incercat sa intru pe site-ul aquarius... dar nici o sansa. are cineva mai multe informatii despre seminar?

cat despre intrebarea ta, Lake, unde vrea Uli Jon Roth sa ajunga cu seminarul... vom vedea la fata locului. pana acum n-am reusit decat sa identific vechiul topos - cultura pop distruge omenirea (ceva de genul). ceea ce imi aminteste de o alta discutie, din threadul despre sinuciderea lui Jon Nödtveidt, legata de stereotipul metalhead-ului - om superior si geniu neinteles.

de fapt, imi pare bine ca discutia in cauza a fost deskisa, doar ca e cam dificil, daca nu imposibil, sa fie purtata pe un forum (chiar daca isi spune forum de discutii). sper sa o disecam la o bere, suc, cafea... dupa preferinte
Live long, die young... better never than later

Motorash

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #130 on: November 23, 2006, 08:21:24 AM »
nevermind, am intrat pe site-ul Aquarius, dar informatiile sunt la fel de generale si vagi. nu pricep pe ce baza se va face intrarea la seminar. sunt sigura ca vor fi foarte multi doritori

dragonfly

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #131 on: November 23, 2006, 09:38:10 AM »
o sa incerc sa scriu un mail la Aquarius, poat  aflu mai multe...
Tarde venientibus ossa

Adrimon

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #132 on: November 23, 2006, 10:32:39 AM »
Fiecare forma de arta a fost la vremea ei contemporana si impotriva traditiei. Nu spun ca ceea ce se promoveaza acum imi este pe plac in vreun fel. Insa e absurd sa spunem ca acum sunt inlaturate traditiile prin ceea ce se promoveaza mai mult decat in alte timpuri. Gandeste-te ce impact aa vut cinematograful la vremea lui. Tiparul. Etc. Toate au calcat traditiile in picioare. Daca s-ar fi luptat impotriva lor, astazi n-am fi avut sansa sa ascultam vreun Therion. Dar ele au mers inainte, lucrurile au "evoluat" (a se citi s-au modificat). Si asta se intampla si azi.

Nu era vorba despre evolutie...era vorba despre ceea ce e daunator si cu atat mai putin ceva care evolueaza sau modifica lucrurile in bine.
Sunt de acord cu tine,dar eu nu cred ca din citatul lui Uli Jon Roth de pe site reiese ca ar avea ceva cu arta,cu evolutia artei sau cu ruperea granitelor impuse de traditie....combinarea muzicii rock cu cea clasica reprezinta prin excelenta tocmai acest lucru
In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!

teufelssohn

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #133 on: November 23, 2006, 05:01:29 PM »
nevermind, am intrat pe site-ul Aquarius, dar informatiile sunt la fel de generale si vagi. nu pricep pe ce baza se va face intrarea la seminar. sunt sigura ca vor fi foarte multi doritori

Buna intrebare, daca numarul doritorilor va depasi capacitatea salii? Habar n-am, nici nu stiu cum e sala, nici unde e muzeul cu pricina, dar e doar o sala, nu e cat un stadion de mare, totusi. Dar intrarea o fi libera, sau o costa ceva? Cat despre informatiile de pe siteul Fundatiei Aquarius, asa e, sunt vagi, dar ei zic ca or sa fie informatii detaliate disponibile "in curand". Nu stiu cat de curand o fi "in curand"-ul lor, dar sper sa aflu amanunte cat mai repede. Tare as veni si eu la seminarul acesta, fiindca precis o sa fie superinteresant. E cam nasol ca e pe 8 decembrie, deci cu o zi inainte de concert, ceea ce cam complica lucrurile in cazul meu; daca vin pe 8, atunci trebuie sa raman peste noapte, precum si a doua zi pana seara la concert, in Bucuresti si nu prea am unde. Desi, daca ma gandesc bine, daca seminarul ar fi ziua si s-ar termina destul de devreme, as lua ultimul tren spre C-tza, as dormi acasuca in patutzul meu scump si drag si a doua zi pe 9  iar as veni in Bucuresti pt. concert. Dar asta depinde de programul seminarului, de asta nu stiu inca sigur daca o sa vin si la seminar. Intai astept informatiile detaliate de la Aquarius.
"Life is the great indulgence - death, the great abstinence. Therefore, make the most of life - HERE AND NOW!"

Anton Szandor LaVey

Motorash

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #134 on: November 24, 2006, 08:21:19 AM »
are you nuts? sau doar iti place sa te plimbi cu trenul pe ruta bucuresti-constanta... mai bine stai si dormi pe la cineva, in bucuresti. un loc se gaseste, nu-i bai

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #135 on: November 24, 2006, 09:05:27 AM »
24.11 Seminar Uli Jon Roth, conferinta de presa, sesiune de autografe Therion

Programul de repetitii al trupei inainte de concertul din 9 decembrie va fi extrem de plin – dar avand in vedere ca pentru concert vor sosi la Bucuresti fani din minim 20 tari - Japonia, Chile, Mexic, Brazilia, SUA, Danemarca, Suedia, Finlanda, Spania, Portugalia, Belgia, Italia, Franta, Germania, Croatia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, etc., membrii Therion au tinut sa-si rasplateasca fanii printr-o intalnire mai putin obisnuita - in care veti avea ocazia sa va adresati direct artistilor!!!

Intalnirea va incepe cu o prelegere a lui Uli Jon Roth - Special Guest (ex Scorpions, Electric Sky, actualmente Sky Orchestra), la care vor participa Christofer Johnsson si membrii trupei Therion. Uli isi va prezenta experienta sa muzicala privind fuziunea dintre clasic si rock si se discuta legatura dintre muzica si medicina. Prezentarea va fi urmata de o conferinta de presa cu durata de 15 min si de intrebari din partea fanilor/publicului. Locatie: Sala mare a Casei de Cultura a Studentilor Grigore Preoteasa, calea Plevnei 61. Data: 8.12.2006, ora 17.00 Intrare: 7 lei / 2 Eur Seminarul va fi deschis pentru presa, muzicieni si studenti, fani si public larg.

Dupa incheierea seminarului va urma o sesiune de autografe, ce va dura 45 minute!!!
Proud Mats Levén Fan

Motorash

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #136 on: November 25, 2006, 02:08:48 PM »
frumos, ne vedem la fata locului, sper :)))

dragonfly

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #137 on: November 25, 2006, 04:13:32 PM »
frumos, ne vedem la fata locului, sper :)))

Ora 5 e cam devreme pt mine :( Sunt cam la jumatea zilei de munca atunci :( Dar o sa incerc sa ajung...
Tarde venientibus ossa

Adrimon

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #138 on: November 25, 2006, 04:51:12 PM »
Se vor vinde tricouri,postere,cd-uri,dvd-uri...stuff cu therion inainte de concert in sala palatului ?! Stie cineva...as fi  bucuros sa aflu :D
In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
« Reply #139 on: November 25, 2006, 10:11:30 PM »
Postere cel putin sigur se vand, ca la fiecare concert, insa nu mai tin minte daca la cel de anul trecut s-au pus si CDuri sau tricouri la vanzare. Adrimon, ar trebui sa te "captusesti" oricum, in caz de ceva  :lol:

Mie una imi convine ora 17 pentru seminar, am ore de dimineata. Incearca sa ajungi, dragonfly  :|

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #140 on: November 25, 2006, 10:44:48 PM »
anul trecut nu au fost cd-uri sau alte chestii din pacate... sper k anul asta sa fie ;D de ex la Helloween mi-am luat un tricou super girlie cu 500.000 original d la mama lui ;D
Proud Mats Levén Fan

Motorash

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #141 on: November 26, 2006, 10:59:21 AM »
btw, o alta intrebare... cum e cu biletele alea pentru seminar. se vand dinainte sau se achizitioneaza la fata locului? e important de stiut mai ales pentru cei care vin din departari, fie din Romania, fie din afara ei

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #142 on: November 26, 2006, 12:38:16 PM »
Eu pot sa promit o rezervare in Jack. Imediat dupa concert are sa fie probabil full, dar in juma' de ora-1 ora se elibereaza. Asta in cazul in care nu aveti nimic sigur pana atunci.
As prefera Jack-ul si-n amintirea concertului de anul trecut  :roll:
Well, ce-ati zice de toata suflarea Therionista venita din afara in Jack? Am inteles ca au o capacitate de vreo 3-400 de oameni

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #143 on: November 26, 2006, 01:09:32 PM »
aquarius n-au mentionat nimic in leg cu bilete pt conferinta deci presupun ca se vor cumpara direct la fata locului...

cat despre Jack da in cazul unui after party organizat nu cred k ar fi incapator d data asta avand in vedere toti cei din afara care vor veni... dak stau bine sa ma gandesc nici un metal pub nu ar fi destul d incapator :|
Proud Mats Levén Fan

Motorash

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #144 on: November 26, 2006, 01:10:43 PM »
as putea aranja sa avem rezervate niste mese pe fosta terasa, care acum e acoperita. e mai aerisit acolo. eu sunt de acord, evident. trebuie doar sa stiu cate persoane vin, si am sa vb pentru rezervare. daca e cazul si aveti anumite preferinte, pot vorbi si pentru playlist :)

Motorash

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #145 on: November 26, 2006, 01:13:26 PM »
nu stiu precis care este numarul celor veniti din afara, si nu stiu cati ar fi amatori sa ne reunim dupa show, si nu stiu in ce masura si cu cati putem intra in contact dinainte.
cred ca Lake se referea in primul rand la cei pe care ii vom culege personal de la aeroport si cu care vom reusi cumva sa interactionam inainte de show / dupa.

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
« Reply #146 on: November 26, 2006, 01:44:36 PM »
Mi-ar placea sa ajut sa culegem lumea de la aeroport, dar mi-e oarecum imposibil: n-am permis, iar pe tata nu pot sa-l oblig sa ma ia pana acolo. Cat despre taxi... prefer sa dau banii pe ceva mai util, mai ales ca multi au zboruri noaptea.  :-D

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #147 on: November 26, 2006, 01:56:23 PM »
nu stiu precis care este numarul celor veniti din afara, si nu stiu cati ar fi amatori sa ne reunim dupa show, si nu stiu in ce masura si cu cati putem intra in contact dinainte.
cred ca Lake se referea in primul rand la cei pe care ii vom culege personal de la aeroport si cu care vom reusi cumva sa interactionam inainte de show / dupa.
Nope, nu ma refeream la culesul de la aeroport. Are cine sa-i culeaga teoretic. Am vorbit cu cei de la Aquarius si a ramas sa propun un loc de "petrecere" dupa concert. Si din vastele mele cunostinte despre cluburi si baruri nu am ce alege. Asa ca m-am inspirat din cele propuse de voi aici, si am luat Jack si Vikings. Mai vb cu ei si te contactez Moto daca e nevoie de interventia ta  :-D

Motorash

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #148 on: November 26, 2006, 02:05:01 PM »
ok, super atunci. in viking nu se mai tin party-uri metalice. sambata seara, mai ales, au anumite concerte. capacitatea vikingului este de 250 locuri - barul full-packed la concerte. locuri jos (mai putin de 100).

Motorash

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #149 on: November 26, 2006, 02:12:06 PM »
Nope, nu ma refeream la culesul de la aeroport. Are cine sa-i culeaga teoretic. Am vorbit cu cei de la Aquarius si a ramas sa propun un loc de "petrecere" dupa concert. Si din vastele mele cunostinte despre cluburi si baruri nu am ce alege. Asa ca m-am inspirat din cele propuse de voi aici, si am luat Jack si Vikings. Mai vb cu ei si te contactez Moto daca e nevoie de interventia ta  :-D

eu am sa culeg doua persoane, so far. oricum, cei care vin din afara ar trebui anuntati cumva si intrebati daca vor sa vina, in ce masura confirma. altfen aquarius va trebui sa plateasca pentru a inchiria barul respectiv, fie ca e Jack sau altul