MissSwan, la multi ani cu sanatate de ziua ta si tot ce iti doresti sa se indeplineasca; ma bucur sa aflu ca ai avut o petrecere frumoasa.
Eu nu am mai venit si la afterparty, tot din motive de tren: dupa ce ca aveam tren cu noaptea in cap la 5:43, asa ceva, mai era si din Gara Obor, care e la mama gaia. Asa dupa concert am mai stat cu un amic din Bucuresti si in cele din urma am mers in Club Fire, fiindca e la 2 pasi de statia de la Universitate. Dis de dimineata, am sarit in primul 69 care a trecut pe acolo, nu bine am ajuns in gara si mi-am luat bilet de tren, ca au si tras trenul pe linie si apoi repede s-a si carat. Asta e nasol, stiam ca e timpul foarte scurt si imi era sa nu pierd acceleratul asta de dimineatza, ca dupa aia mai aveam un IC din Nord, scump ca draq si care face cam tot atatea ore pe drum cat personalul, adica vreo 4 jumate, ca e linia in reconstructie si toate trenurile au restrictie de viteza si oricum sunt anulate o groaza, asa ca daca pierzi un tren, dupa aia stai de iti vine rau pana il ai pe urmatorul. Iar pana la miezul zilei la 13:45 ca sa iau un personal - financiar solutia cea mai avantajoasa - nu ma mai simteam in stare sa stau, abia asteptam sa ma sui in tren sa dorm. Initial am nimerit in compartiment cu niste tineri ciudati, care faceau parte din ceva biserica si tot se chinuiau sa ma converteasca, asa ca pana la urma mi-am schimbat compartimentul unde nu era nimeni su m-am lungit si am dormit pana aproape de C-tza. Iar acasuca de asemenea am dormit ca porcu' pana dupa - amiaza.