Author Topic: Therion Goes Classic  (Read 84973 times)

teufelssohn

• User
  • *
    • View Profile
Re: Therion Goes Classic
« Reply #60 on: November 15, 2006, 09:57:36 PM »
Pai atunci hai sa ne ducem intr-unul din cele doua. Mie mi-e egal in care, ca nu am mai fost in nici unul din ele. Sau daca mai are lumea si alte idei...
"Life is the great indulgence - death, the great abstinence. Therefore, make the most of life - HERE AND NOW!"

Anton Szandor LaVey

dragonfly

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #61 on: November 16, 2006, 07:55:29 AM »
Jack e cam prea aglomerat dupa parerea mea. O sa fie nebunie acolo Sambata seara.

Eu as propune Que Pasa - muzica decenta, preturi ok (45-50mii berea), nu e inghesuiala. E pe undeva pe la Universitate, ceva mai incolo de ambasada americana
Tarde venientibus ossa

MissSwan

• User
  • *
  • I'm a lady, not a rock bitch
    • View Profile
    • http://www.myspace.com/miss_swan_
« Reply #62 on: November 16, 2006, 08:21:43 AM »
in hard n heavy berea e 30 ;D eu oricum cred k acolo merg pt k o sa-mi fac ziua (e p 10, deci c ocazie mai buna sa mi-o fac dkt dupa concert)... dak vreti sa veniti sunteti invitatii mei 8-)

in c priveste muzica, sambata seara acolo se asculta de la whitesnake si judas pana la dimmu si samael :)
« Last Edit: November 16, 2006, 08:24:20 AM by MissSwan »
Proud Mats Levén Fan
(15 Therion shows and counting)

dragonfly

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #63 on: November 16, 2006, 09:07:53 AM »
Cu asa un argument ai castigat dezbaterea  :-D
Tarde venientibus ossa

Viru

• User
  • *
  • You Will Never Walk Alone (LIVERPOOL)
    • View Profile
    • http://spaces.msn.com/members/ViruSaT/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1&_c=
« Reply #64 on: November 16, 2006, 10:59:53 AM »
Noul bar Hard n Heavy mi se pare super ok, si e aproape d gara... ar mai fi Jack aproape de gara si cu muzica buna

nu suport Underworld... punkeri :roll:
E prea mijto in under :D , nu ca m-as baga eu , dar normal ar trebui sa va intelegeti cat de cat cu punkerii fiind rockeri :)
Cat despre intalnirea voastra , daca e ceva de bautura  :evil: dar dupa concert , poate poate :))

teufelssohn

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #65 on: November 16, 2006, 12:43:10 PM »
in hard n heavy berea e 30 ;D eu oricum cred k acolo merg pt k o sa-mi fac ziua (e p 10, deci c ocazie mai buna sa mi-o fac dkt dupa concert)... dak vreti sa veniti sunteti invitatii mei 8-)

in c priveste muzica, sambata seara acolo se asculta de la whitesnake si judas pana la dimmu si samael :)
Super! Pai atunci  gata, acolo ne ducem! Cam pe unde e situat?
"Life is the great indulgence - death, the great abstinence. Therefore, make the most of life - HERE AND NOW!"

Anton Szandor LaVey

dragonfly

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #66 on: November 16, 2006, 12:46:40 PM »
E in centru - in zona Lipscani - , destul de aproape de Sala Palatului.
Tarde venientibus ossa

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
    • http://spaces.msn.com/members/narwen0/
« Reply #67 on: November 16, 2006, 01:11:42 PM »
Heh... mie-mi vorbiti in chineza acu', eu habar n-am de baruri sau cluburi. Cand am fost atunci in Under, am intrat mai mult ca trebuia sa ajung undeva prin apropiere, si era prea devreme...

Oricum, sper sa pot sta cu voi la taclale pana mai tarziu de 24:00, ora la care se presupune ca trebuie sa fiu acasa. Yeeep. Asa-i sa fii cea mai mica din 3 fete  :-P
Somos los Reyes del Silencio. Solo con el Mar compartimos el privilegio de romperlo.

Elenn' siluva lumenn' omentienvo.

Viru

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #68 on: November 16, 2006, 01:28:27 PM »
Duceti-va in b52 , in expirat,stati pe la tnb, va plimbati vorbiti apoi va opriti la 1 magazin m luati 3 beri la 2 l :D si aia e :)))

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #69 on: November 16, 2006, 01:58:35 PM »
Duceti-va in b52 , in expirat,stati pe la tnb, va plimbati vorbiti apoi va opriti la 1 magazin m luati 3 beri la 2 l :D si aia e :)))
Ar fi ok, dar avemo mica problema. Concertul e in Decembrie :) Parca nu e timpul ideal sa bantui noaptea prin fata la TNB si berea nu-ti va tine de cald.
Eu astept sa vad daca organizeaza ceva cei de la aquarius tinand cont de faptul ca vin destui din afara.
Nici eu nu stiu chiar toate barurile mentionate aici, dar criteriul de baza dupa mine e posibilitatea de a te auzi cu cel care sta la juma de metru de tine. Dupa concert as prefera sa incep sa-mi aud gandurile. Si eventual sa aud in continuare concertul in cap, fara bruiaj  :-P
MissSwan, sa inteleg ca tu ai invitat deja oamenii cu care iti serbezi ziua in Hard n heavy? Oricum, multumim de invitatie si stateam si ma gandeam, ca un cadou mai frumos nu puteai primi de ziua ta.  Sau cu mult mai frumos  8-)
Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes.

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
« Reply #70 on: November 16, 2006, 04:30:02 PM »
Yep, un concert Therion e cel ma bun cadou. Asa a fost pentru mine cel de anul trecut, din iunie: a fost pe 4, iar pe 14 e ziua mea  8-)
Somos los Reyes del Silencio. Solo con el Mar compartimos el privilegio de romperlo.

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #71 on: November 16, 2006, 05:54:07 PM »
nu nu hard n heavy nu e in lipscani, e p langa gara, p strada occidentului

cat despre cadou da kiar k nu puteam primi ceva mai frumos de ziua mea... da ideea e in principal acolo vreau sa-mi fac ziua, bineinteles dak se iveste intre timp vreun afterparty la care se poate intra clar k petrecerea se muta oriunde vor ei sa faca party-ul :D cum ziceam in caz k totusi asa ceva nu se intampla, doritorii pot veni in hard n heavy sa ma felicite pt cei 20 de ani p kre urmeaza sa-i implinesc si eu in consecinta sa le dau o bere, 2, 3 sau c altceva vor ei sa bea ;D

ah si faza cu punkerii si rockerii... sa ne intelegem??? NEVAH!!! inseamna k n-ai vazut batai intre punkeri si metalari in vama ;D eu una nu prea inghit acest gen d oameni, adik nu p aia kre se manifesta k niste dobitoci nazisti si fac pogo pana si p iron maiden :P
Proud Mats Levén Fan

Viru

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #72 on: November 16, 2006, 09:29:17 PM »
:))) Crede-ma ca am vazut batai , si inca cate , stiu si  cum e prin vama. la faza cu pogo e prea mijto :D, acolo te mai descarci ,
Ai dreptate la faza cu nazistii, au acea gandirem nush sa explic, dar o cunosc foarte bine eu.
Anyway , Vezi ce faci de ziua ta !! :D

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #73 on: November 16, 2006, 09:31:47 PM »
da mai de acord t descarci dar p anumite melodii pe care merge nu p fear of the dark sau nightwish :P
Proud Mats Levén Fan

dragonfly

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #74 on: November 17, 2006, 07:38:26 AM »
:))) Crede-ma ca am vazut batai , si inca cate , stiu si  cum e prin vama. la faza cu pogo e prea mijto :D, acolo te mai descarci ,
Ai dreptate la faza cu nazistii, au acea gandirem nush sa explic, dar o cunosc foarte bine eu.
Anyway , Vezi ce faci de ziua ta !! :D

Eu una am o mare problema cu cei care fac pogo, pt ca majoritatea nu au respect pt cei de langa ei. Pot sa faca pogo atata timp cat nu ma deranjeaza pe mine. Eu nu simt nevoia sa ma manifest asa, ba dimpotriva, ma deranjeaza sa-mi invadeze cineva spatiul privat si sa ma impinga. :(
Tarde venientibus ossa

LakeOfTearz

• Global Moderator
  • User
  • \m/
    • View Profile
« Reply #75 on: November 17, 2006, 09:47:40 AM »
ah si faza cu punkerii si rockerii... sa ne intelegem??? NEVAH!!! inseamna k n-ai vazut batai intre punkeri si metalari in vama ;D eu una nu prea inghit acest gen d oameni, adik nu p aia kre se manifesta k niste dobitoci nazisti si fac pogo pana si p iron maiden :P
Nici eu nu-i am la suflet pe cei descrisi de tine, dar asta nu scuza bataile care au loc. Ambele parti devin "dobitoace" in acest caz.
Si cu respectul pentru cei de langa...Deja ai pretentii dragonfly  :-P Tinand cont ca pogo-ul inseamna sa topai haotic de colo colo, cred ca nu se pune problema a fi atent la cei din jur, implicit a-i respecta.  :x
Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes.

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #76 on: November 17, 2006, 10:25:41 AM »
da categoric tre sa fii idiot sa te iei asa aiurea la bataie... pogo sucks ;D
Proud Mats Levén Fan

dragonfly

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #77 on: November 17, 2006, 11:07:24 AM »

Nici eu nu-i am la suflet pe cei descrisi de tine, dar asta nu scuza bataile care au loc. Ambele parti devin "dobitoace" in acest caz.
Si cu respectul pentru cei de langa...Deja ai pretentii dragonfly  :-P Tinand cont ca pogo-ul inseamna sa topai haotic de colo colo, cred ca nu se pune problema a fi atent la cei din jur, implicit a-i respecta.  :x

Am fost la ceva concerte dure prin afara - din nou ma raportez la ce se intampla in afara, dar n-am cum sa nu observ diferenta - si erau oameni pe langa mine care faceau pogo. S-a intamplat sa fiu atinsa, dar imediat individul s-a oprit, si-a cerut scuze si a inceput sa topaie mai incolo.
La noi, l-am rugat la un concert pe un tip sa topaie putin mai departe de mine pt ca ma deranjeaza si foarte ofuscat mi-a zis ca nu-l intereseaza si sa plec de la concert daca nu-mi place pogo.

Eu cred ca se poate cu putin bun simt sa respecti si ce vrea cel de langa tine, chiar daca vrea ceva diferit.

Iar chestia cu bataia mi se pare stupida. Atata timp cat ai creier, foloseste-l - daca nu-ti convin opiniile celuilalt dezbate cu el.
Tarde venientibus ossa

andreinw

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #78 on: November 17, 2006, 02:54:36 PM »
stie cineva ce e acest promo cd de pe unele trackere la noul album therion?  :roll: inca nu l-am luat...dar...cat de curand...

Viru

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #79 on: November 17, 2006, 03:20:15 PM »
:)) Vad ca sunteti impotriva la pogo , Oricum cand se intampla se intampla , nu poti oprii asa ceva.
Pogo este foarte mijto cand te aflii la meci , Acest lucru iti cam da enrgie si dc nu si violenta ,Cam din aceasta cauza incep bataile intre brigazi.
Cat despre spatiu privat nu prea vad , odata ce esti in acel club, nu mai exista asa ceva , iar cei de langa tine sunt in sine spatiul tau.Sper ca ati inteles
Anyway lasand bataile ,violenta si alte nebunii, Tre sa va ganditi si voi pe unde aveti de gand sa mergeti dupa concert.
Va salut  :evil:

tribute_to_pain

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #80 on: November 17, 2006, 04:30:49 PM »
Am bileeet..finally..undeva pe la dracu-n praznic :roll:nici la Nightwishul de la Palatului nu au dat bilete decat de la randul 12..am aflat eu foarte frumos :xati observat ca au aparut niste afise ale concertului? :-D :-D

icx

• New User
  • *
    • View Profile
« Reply #81 on: November 17, 2006, 05:34:44 PM »
Si io mi-am luat azi bilet. Am fost la Diverta din Unirea si acolo nu mai aveau, apoi m-am dus in Plaza si nu mai erau decat 3. Ma refer la cele de 90 lei. Sunt pe randul 10 in sectoru' M, la capatul lumii, asta este, sper sa nu fie foarte stricta partea asta ca atunci am aruncat 180 ron ca prostu'. Oricum, ce vedere ai din spate, e ok?

Adrimon

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #82 on: November 17, 2006, 09:11:24 PM »
Si daca ne imbatam dupa concert si ne luam la bataie...stiu eu...fanii pogo cu cei anti-pogo?!?:D
Eu unul nu prea am facut pogo,ca imi place sa mai fac cate o poza la concerte...dar daca te ia valul,tre sa admit ca e foarte misto senzatia(ce mi-ar placea mie sa fac pogo pe system of a down...sau sa sara daron malakian cu bocancii in capul meu...lol...as fi cel mai fericit :D)
Oricum....pogo-ul e ok daca se face organizat si participa doar cine pofteste...

Cum ramane cu intalnirea,discutiile si berile de dupa concert?S-a ajuns la vre-un acord....eu sunt de acord cu orice...numai sa nu fie super full si sa fie muzica buna(eventual therion...ca nu cred ca o sa-mi ajunga concertul :P)
Oricum...trebuie facuta rezervare....nu?:-??....sau intram,vedem ca e full si ajungem tot pe treptele de la tnb...
Follow via nocturna and luna...
In the deepest forest
In the deepest dark
You will find the fire
And this secret path!

Motorash

• User
  • *
  • Another drinking fan with a metal problem
    • View Profile
« Reply #83 on: November 18, 2006, 07:54:18 AM »
Eu pot sa promit o rezervare in Jack. Imediat dupa concert are sa fie probabil full, dar in juma' de ora-1 ora se elibereaza. Asta in cazul in care nu aveti nimic sigur pana atunci.
As prefera Jack-ul si-n amintirea concertului de anul trecut  :roll:
Live long, die young... better never than later

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
« Reply #84 on: November 18, 2006, 10:19:47 AM »
Mie una mi-e aproape indiferent unde mergem, atata timp cat ne putem auzi unii cu altii... insa pana sa stabilim ceva, ar trebui sa vedem daca Aquarius baga la inaintare vreo propunere (mira-m-as  :-P).

Cat despre pogo... never tried, mai ales dupa Nightwish de anul asta; in fatza mea statea un nene care avea ditai claia de par (si pe deasupra si nespalat) care parca tinea foarte mult sa-mi arate mie ce frumos ii pute lui parul si ce frumos stie el sa se loveasca de oamenii din jurul lui. Deci... daca la un singur om e asa... no, thank you.

andreinw

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #85 on: November 18, 2006, 11:19:55 AM »
oare la bucuresti vor canta melodii dupa noul album?
« Last Edit: November 18, 2006, 12:28:31 PM by andreinw »

Elizabeth

• Moderator
  • User
  • Ahava le haim.
    • View Profile
« Reply #86 on: November 18, 2006, 11:27:46 AM »
Nu, nu o sa cante melodii de pe noul album: nici macar nu o sa fie lansat oficial pe 9 Dec.

Iar cat despre album... probabil ca as fi putut si eu sa-l trag, insa ar fi fost complet non fair-play  :-P Imi pare rau cand se ajunge in situatii din astea, sunt penibile pt formatie  :|

Edit: Nu ma refer doar la Therion, ci la toate formatiile. Sunt destui in TS cei care au recunoscut ca l-au tras, dar mie pur si simplu nu-mi surade ideea de a lua ceva nelansat. Sigur ca daca n-ar fi existat download-ul, nici pana acu' n-as fi stiut cum suna toate albumele Therion... but...but...  :-o Hehe.
« Last Edit: November 18, 2006, 12:00:59 PM by Elizabeth »

andreinw

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #87 on: November 18, 2006, 12:27:54 PM »
pacat...pt ca merita sa auzim si noi melodii noi...asta e...
cat despre ce ai zis tu...tu esti impotriva faptului ca e nelansat si a aparut...sau ca e pirat...
nu vreau sa fiu foarte vehement...dar dupa mine cu ce incalc eu fair-play-u daca ei nu au fost in stare sa il tina hidden pana pe 9dec?? daca pur si simplu nu stiam cand e lansat?in fine...ma lasa rece aceste opinii anti-piraterie sau anti-download de pe net...in care toata lumea zice una si face alta...
nu vreau sa ma cert...prin urmare imi voi edita vechiul post... :roll:

MissSwan

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #88 on: November 18, 2006, 02:23:23 PM »
eu l-am luat din pura curiozitate pt k sincer nu mai rezistam 2 luni stiind k il pot asculta deja... asta nu inseamna k n-o sa-l cumpar, evident k o sa-l cumpar asa cum fac cu toate albumele trupelor mele preferate, deci nu vad cu ce ii pun intr-o sit jenanta pe ei avand in vedere k oricum voi cumpara discul
Proud Mats Levén Fan

PerfectlySafePinguin

• User
  • *
    • View Profile
« Reply #89 on: November 18, 2006, 04:19:00 PM »
Sa inteleg ca s-a scurs albumu ... Sunt prea indiscret daca intreb de unde l-ai luat ?